enda

Prisme Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Alle disse øjeblikke 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En skæv start 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fra Brandes til Rifbjerg 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vanens magt 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Forspil til et kys 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Miskito - indianere under våben 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Retshjælpen i over 100 år 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvor lidt er for meget 1989 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Jeg selv er icke mig 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børnebiblioteket er bare bedst 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
DSB '87 - en årsberetning i levende billeder 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jeg ville først finde sandheden 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dannebrog - Flådens skib nr. 1 1984 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nazismen I-II-III 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frihedens klokke - en film om N.F.S. Grundtvig 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.