enda

Propaganda Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Auto Focus 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nurse Betty 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Being John Malkovich 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
For venskabs skyld 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Game 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Portræt af en kvinde 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sleepers 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kalifornia 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
En morder iblandt os 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
In bed with Madonna 1991 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Vilde hjerter 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.