enda

Quad Productions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
De særlige 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
C'est la vie 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
C'est la vie! 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stalins død 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Samba 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
De urørlige 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Heartbreaker 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tellement proches 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.