enda

Qvisten Animation

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Lille frø 2021 Koproducent DK/Kort fiktion
Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant 2020 Koproducent U/Spillefilm
Sjov på Ko-bakken 2019 Producent
Dyrene i Hakkebakkeskoven 2017 Producent U/Spillefilm
Odd er et æg 2016 Producent U/Kort fiktion
Jul i Bakkekøbing 2013 Producent U/Spillefilm
Ræven og nissen Producent U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.