enda

RAI (Radiotelevisione Italiana)

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Børnene på Putins losseplads 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Char... The No-Man's Island 2012 Production company U/Dokumentarfilm
Falkehjerte 1999 Production company DK/Spillefilm
Den låste dør 1987 Production company U/Spillefilm
Tex og dybets herrer 1985 Production company U/Spillefilm
Bag dørene 1982 Production company U/Spillefilm
Tyrannens hjerte 1981 Production company U/Spillefilm
San Lorenzo natten 1981 Production company U/Spillefilm
Orkesterprøven 1978 Production company U/Spillefilm
Træskotræet 1978 Production company U/Spillefilm
Moses 1975 Production company Tv-serie
Edderkoppens strategi 1970 Production company U/Spillefilm
Klovnerne 1970 Production company Tv-film

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best International Feature Award 2015 Auckland, Documentary Edge Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Millenium Award for Bedste dokumentarfilm 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Mention 2015 Warszawa, Against Gravity 2015 Børnene på Putins losseplads
VIKTOR Main Competition International Doc 2015 München Documentary Festival 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Omtale, Internationale Jury 2015 ZagrebDox 2015 Børnene på Putins losseplads
Special Jury Award 2014 Amsterdam, IDFA 2014 Børnene på Putins losseplads
Børnejuryens 2. Pris, Spillefilm 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
p 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
Silver Gryphon Pris, Bedste Film 1999 Giffoni Film Festival 1999 Falkehjerte
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.