enda

Rastar Productions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Mr. Jones 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mig og L.A. 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forført til succes! 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blue Thunder 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden med det livsfarlige kamera 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mens vi taler om mord 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Caseys skygge 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mysteriet om ridderfalken 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Husker du... 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vore bedste år 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fat city 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Uglen og missekatten 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.