enda

Regency Enterprises

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Widows 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
12 Years a Slave 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
In time 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The darkest hour 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Knight and day 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Marmaduke 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vampires suck 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Street Kings 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Firehouse Dog 2007 Produktionsselskab
En lyslevende jul 2006 Produktionsselskab
Big Momma's house 2 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elektra 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The girl next door 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Man on fire 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Daredevil 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Down with Love 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Juryen 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Unfaithful 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ikke et ord 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Joy ride 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forhekset 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lokkeduen 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
En skærsommernats drøm 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fight Club 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
City of angels 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forhandleren 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Djævelens advokat 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Befri Willy 3 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
L.A. Confidential - De faldne engles by 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mord i det hvide hus 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
A time to kill 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tin Cup 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Boys on the side 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Heat 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Copycat 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sommersby 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.