enda

Regina

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Spionen, der kom tilbage 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlig vej til Kina 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lassiter - diamanter for dollars 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Buldozeren rykker ud 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jerilee - på farlige veje 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Soldatens hjemkomst 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alle tiders flugt 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gidseltårnet 1980 Distributionsselskab Tv-film
Skøre gutter på flugt 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ørnen er landet 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Amuletten 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg hedder stadig Nobody 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rædsels-klinikken 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agent for Interpol 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agent FX-18 jager den hemmelige sender 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Greven af Monte Christo 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.