enda

Regner Grasten Filmproduktion

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Team Albert 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
37 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En-to-tre-nu! 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Villads fra Valby 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
1st prize children's jury 2017 Lübeck, Nordische Filmtage 2017 Kidnapning
ECFA Prize of the best European film 2016 Oulu Int. Children's Film Festival 2016 Villads fra Valby
Best Director 2016 Moscow Int. Film Festival 2016 37
Kritikernes Pris 2016 Moscow Int. Film Festival 2016 37
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.