enda

Relativity Media

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Safe Haven 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The World's End 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Movie 43 2012 Produktionsselskab
Immortals 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Haywire 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dear John 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Drengerøve 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skyline 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
The International 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brothers 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Russian Job 2002 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.