enda

Renn Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Tigerbrødre 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alt om min mor 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The escort 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Asterix & Obelix - I kamp mod Cæsar 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
En 3-kantet historie 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Adskillelsen 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
La reine Margot 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Germinal 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elskeren 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Uranus 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Valmont 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille tyvetøs 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bjørnen 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kilden i Provence 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manon og kilden 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tjener 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tess 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kvinden der græder 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Marie - en kvindes frihed 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frikadellens flugt 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sikken far - sikken søn 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den nøgne barndom 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.