enda

Revolution Studios

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hellboy: Sword of Storms 2008 Produktionsselskab
Are We Done Yet? 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Next 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Perfect stranger 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Legenden fra dybet 2007 Producent U/Spillefilm
Hellboy: Blood & Iron 2007 Produktionsselskab
Freedomland 2006 Producent U/Spillefilm
Benchwarmers 2006 Producent
Zoom 2006 Producent
Little Man 2006 Producent
The fog 2005 Producent U/Spillefilm
xXx2 - The Next Level 2005 Producent U/Spillefilm
Are We There Yet? 2005 Producent U/Spillefilm
Hellboy 2004 Producent U/Spillefilm
White chicks 2004 Producent U/Spillefilm
Hjælp, det er jul! 2004 Producent U/Spillefilm
The Forgotten 2004 Producent U/Spillefilm
Daddy Day Care 2003 Producent
Gigli 2003 Producent
Radio 2003 Producent U/Spillefilm
Darkness Falls 2003 Producent U/Spillefilm
Hollywood Cops 2003 Producent U/Spillefilm
Peter Pan 2003 Producent U/Spillefilm
Mona Lisa Smile 2003 Producent U/Spillefilm
The Missing - Håbet lever 2003 Producent U/Spillefilm
Tears of the Sun 2003 Producent U/Spillefilm
Anger Management 2003 Producent U/Spillefilm
XXX 2002 Producent U/Spillefilm
Punch-Drunk Love 2002 Producent U/Spillefilm
Storbyens små mirakler 2002 Producent U/Spillefilm
The Master of Disguise 2002 Producent U/Spillefilm
The new guy 2002 Producent U/Spillefilm
Stealing Harvard 2002 Producent U/Spillefilm
America's Sweethearts 2001 Producent U/Spillefilm
The Animal 2001 Producent U/Spillefilm
The One 2001 Producent U/Spillefilm
Black Hawk Down 2001 Producent U/Spillefilm
Tomcats 2000 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.