enda

Rex Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Yego 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Filmskatten 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Close 2002 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Legenden om Leigh Bowery 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dyret skal dø 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mouchette - Den voldtagne 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
De tre musketerer - Dronningens smykker 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
De tre musketerer - Miladys hævn 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fra Cheyenne til Bonanza 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dyden er ikke dirchefri 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stævnemøde med glemte år 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ballade til søs 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store gade 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tom Horn 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Doolin gang 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dirch Passer vælter byen 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
De tre musketerer vender tilbage 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
En landsbypræsts dagbog 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vest for Dakota 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Provinspigen 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
En superægtemand 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fuzzy - Præriens skræk 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Driver dug, falder regn 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Damerne fra Boulogneskoven 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlige perler 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Landmandsliv 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Landevejskroen 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Elefanter glemmer aldrig 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
La Marseillaise 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fy og Bi i Paradis 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.