enda

Rialto Film GmbH

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Otto - der Ausserfriesische 1989 Produktionsselskab
Alle tiders flugt 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lola 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Veronika Voss' længsel 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg hedder stadig Nobody 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Uhyret fra Blackwood Castle 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Winnetou i dødens favntag 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Winnetou - præriens søn 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Massemorderen fra Back Street 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Among Vultureds 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Værelse nr. 13 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Morderjagt 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mord på stribe 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
Das haut einen Seemann doch nicht um 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.