enda

Ritzau Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Interrail 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pragtvandnymfernes liv 1982 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Fugle i landskabet 1982 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Magt er en permanent sammensværgelse 1982 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Rom er et fortryllet bur... 1980 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Mel - Vort daglige brød 1978 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Grøftekanten 1978 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.