enda

RKO Radio Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Peter Pan 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afsløret 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alice i eventyrland 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Askepot 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afrikas vilde pragt 1949 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Bambi 1942 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mistanken 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fantasia 1940 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pinocchio 1940 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.