enda

RKO Radio Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Streets of Fire 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
D.C. Cab 1983 Produktionsselskab
Cat People 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Byens bedste horehus 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
De nøgne og de døde 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bag fortæppet 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forsvundet i Japan 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jet pilot 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min søn er en fremmed 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kampen om fortet 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tilbage fra evigheden 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
The conqueror 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Susan sov her 1954 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Den lange nat 1953 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Panik i banken 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rodeo'ens helte 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Androkles og løven 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pelsjægerne 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Opgør i natten 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
To billetter til Broadway 1951 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Fælde for en spiller 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden fra Mars 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tarzan og slavepigen 1950 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Brud til salg 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vinduet 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Knockout 1949 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Kavaleriets gule bånd 1949 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Drengen med det grønne hår 1948 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Jims ønskehus 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vestens terror 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
De lever om natten 1948 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Klokkerne ringer for dig 1948 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Magten og æren 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alle tiders helt 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dick Tracy jagter "Grusom" 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sorg klæder Elektra 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blindt had 1947 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg så ham først 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Locket 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det er herligt at leve 1946 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Den fremmede 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
My favorite wife 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Enchanted Cottage 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ligrøveren 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
I morgen og for evigt 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
Urskovens partisaner 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kvinden i vinduet 1944 Produktionsselskab, U/Spillefilm
None But the Lonely Heart 1944 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forever and a Day 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mr. Lucky 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kontraspionage 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
I Walked with a Zombie 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jazzens pionerer 1942 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Tuttles of Tahiti 1942 Produktionsselskab U/Spillefilm
De små ræve 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den store Mand 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mistanken 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Saint in Palm Springs 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
I djævelens sold 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Saint's Double Trouble 1940 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Saint Takes Over 1940 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bachelor Mother 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
klokkeren fra Notre Dame 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gunga Din 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Saint Strikes Back 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Saint in London 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Han, hun og leoparden 1938 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Panik i hotellet 1938 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vaagn op, Amanda 1938 Produktionsselskab U/Spillefilm
There Goes the Groom 1937 Produktionsselskab U/Spillefilm
En Jomfru i Fare 1937 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under Brooklyn-broen 1936 Produktionsselskab U/Spillefilm
Becky Sharp 1935 Produktionsselskab U/Spillefilm
Top Hat 1935 Produktionsselskab U/Spillefilm
Til sidste mand 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
King Kong 1933 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigebørn 1933 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skilsmissen 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
Way Back Home 1931 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mirakelmændene 1930 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Rio Rita 1929 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.