enda

Road Movies Filmproduktion

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Bedre end Beckham 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sweet Sixteen 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Navigators 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Million Dollar Hotel 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ventelisten 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The end of violence 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bag skyerne 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Så fjern, så nær! 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Til verdens ende 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Notebook on cities and clothes 1989 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Himlen over Berlin 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anita - Tõnze des Lasters 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paris, Texas 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tingenes tilstand 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nick's film 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.