enda

Rosforth

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
A kind of paradise 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mord 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Natasja 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Man ooman 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Good copy, bad copy 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Curtain raising - musicians in East Africa 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Inside outside 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mr. Catra - the faithful 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.