enda

Saga Kortfilm

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Reflex 85 1985 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Harry Klog 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
F.L. Smidth - hele verden som arbejdsplads 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Høreskadet 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Honninghuset 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Undervurderet? 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Historien om Kim Skov 1981 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Gorm-feltet 1981 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
SK 48 - Reserveofficeren 1979 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frikendt 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det er et spørgsmål om stil 1978 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En klode i splid med sig selv 1977 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hendes verden 1975 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det trækker på fru Henriksen 1974 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.