enda

Saga Video & Kortfilm

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Ib Schønberg 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nelvys og ånderne 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cecilies verden 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fremtiden er begyndt 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rejsen med Mai 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hornbæk ifølge Holger 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Babylon i Brøndby 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Velkommen hjem, Leila 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk films 100 års jubilæum 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Abort - et ensomt valg 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Wiig Hansen - i arbejdets midte 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Asger Jorn in memoriam 1995 Producent DK/Dokumentarfilm
I velfærdets favn 1995 Producent DK/Dokumentarfilm
Rendez-vous 1995 Producent DK/Dokumentarfilm
Tæt på livet 1994 Producent DK/Dokumentarfilm
Lulus dagbog 1993 Producent DK/Dokumentarfilm
To år med Randi 1993 Producent DK/Dokumentarfilm
Lykken er at blive hørt 1992 Producent DK/Dokumentarfilm
Syv-et 1990 Producent DK/Kort fiktion
Så du røgen? 1987 Producent DK/Dokumentarfilm
Over stregen 1987 Producent DK/Kort fiktion
Opløsning 1987 Producent DK/Kort fiktion
Mødrehjælpen af idag 1987 Producent DK/Kort fiktion
På vej mod det højteknologiske samfund 1985 Producent DK/Dokumentarfilm
Højt på en gren 1985 Producent DK/Kort fiktion
Gateway to Europe - Copenhagen Airport 1985 Producent DK/Kort fiktion
Mor er major 1985 Producent Tv-serie
Paradiset er ikke til salg 1985 Producent DK/Dokumentarfilm
Stationer 1984 Producent DK/Kort fiktion
Mødre i fremmed fædreland 1984 Producent DK/Dokumentarfilm
Oliefolket 1982 Producent DK/Dokumentarfilm
Næsten et menneske 1981 Producent DK/Kort fiktion
Family Holidays in Denmark - You'll love it! 1978 Producent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.