enda

Saul Zaentz Company

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Amadeus - Director's Cut 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ringenes herre - De to tårne 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den engelske patient 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Junglens evangelium 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Amadeus 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.