enda

Scala

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Little voice - Den lille stemme 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Twentyfourseven - Dagud&dagind 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens offer 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et døgn med Jimmy Reardon 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farewell to the King 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Young Toscanini 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Døden på larvefødder 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Momo 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det helt store knald 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Himlen over Berlin 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sammy og Rosie gør det 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlig lidenskab 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Crazy Love 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pet Shop Boys - 'It's a sin' 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Angel's hævn 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Piger på sjov 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
O's historie, Kapitel II 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Landevejens skøre gutter 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gadernes konge 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klassens skøre kugler på pigejagt 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helvedeshuset 3-D 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dræberhunde 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blodig voldtægt 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kung Fu-brødrene karater Det Vilde Vesten 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spillet er ude 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.