enda

Scala Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
17 op 1989 Distributionsselskab DK/Spillefilm
I morgen er det slut 1988 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Epidemic 1987 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigen og vandpytten 1958 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.