enda

Scanbox Filmudlejning

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Charmøren 2018 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Cirkeline - Ost og kærlighed 2000 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
I Kina spiser de hunde 1999 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Æblemostreglementet 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Teaching Mrs. Tingle 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Boondock Saints 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Ninth Gate 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cookie's Fortune 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Arlington Road 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
She's All That 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pizza King 1999 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mifunes sidste sang 1999 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Bye Bye Blue Bird 1999 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skæbnespil 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste spil 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den frygtløse 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Elizabeth 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Taxi 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Glaspusterens børn 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
For venskabs skyld 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cirkeline - Storbyens mus 1998 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Velvet goldmine 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Halloween: H2O - tyve år senere 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
De ydmygede 1998 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den blå munk 1998 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Deep rising 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den mægtige Lebowski 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skyggen 1998 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Very bad things 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Savior 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
54 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Little voice - Den lille stemme 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fucking Åmål 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.