enda

Scott Free Productions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
All the Money in the World 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
The grey 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The A-team 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Unstoppable 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cyrus 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
American Gangster 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tristan & Isolde 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Déjà vu 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
A Good Year 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kingdom of Heaven 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hannibal 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Enemy of the state 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.