enda

Scott Rudin Productions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
While We're Young 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Grand Budapest Hotel 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Moonrise Kingdom 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Girl with the Dragon Tattoo 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det' indviklet 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
The social network 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Doubt 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Julie & Julia 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Notes on a scandal 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
I Heart Huckabees 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Changing Lanes 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Wonder Boys 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shaft 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Angelas aske 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.