enda

Screen Gems

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Grudge 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Grudge 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Intruder 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Proud Mary 2018 Producent U/Spillefilm
He's Out There 2017 Producent U/Spillefilm
When the Bough Breaks 2016 Producent U/Spillefilm
Don't Breathe 2016 Producent U/Spillefilm
About Last Night 2014 Producent U/Spillefilm
Think Like a Man Too 2014 Producent U/Spillefilm
No Good Deed 2014 Producent U/Spillefilm
Elsk mig igen 2012 Producent U/Spillefilm
Bollevenner 2011 Producent U/Spillefilm
The roommate 2011 Producent U/Spillefilm
Death at a Funeral 2010 Producent
Country Strong 2009 Producent
Fired Up! 2009 Producent
Fired Up! 2009 Producent U/Spillefilm
Not Easily Broken 2009 Producent U/Dokumentarfilm
Armored 2009 Producent U/Spillefilm
Ultraviolet 2006 Producent U/Spillefilm
You Got Served 2004 Producent
Breakin All The Rules 2004 Producent
Anacondas: Jagten på blodorkidéen 2004 Producent U/Spillefilm
Underworld 2003 Producent U/Spillefilm
Footnote on a Doll 1957 Producent Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.