enda
Selskab

Searchlight Pictures

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Next Goal Wins 2024 Produktionsselskab U/Spillefilm
All of Us Strangers 2024 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mordet i Venedig 2023 Produktionsselskab
Poor Things 2023 Produktionsselskab
The Banshees of Inisherin 2023 Produktionsselskab U/Spillefilm
Empire of Light 2023 Produktionsselskab
Nightmare Alley 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Held og lykke Leo Grande 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Eyes of Tammy Faye 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nomadland 2020 Produktionsselskab
Our Family Wedding 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Whip It 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Savages 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fast Food Nation 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm