enda

S.F.P.C

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
La bohème 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Swanns kærlighed 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lena & Madeleine 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Månen i rendestenen 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forellen 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den varme spion 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Djævelen måske 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.