enda

Sigma Film Productions

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Orlando 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
For a lost soldier 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Her er mit liv 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Knuste spejle 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elevatoren 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hedwig eller dødens kølende vande 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
A woman like Eve 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.