enda

Sonet Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hypnotisøren 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Coachen 2007 Produktionsselskab
Sex, hopp och kärlek 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Som i himlen 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livvagterne 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det store gennembrud 2000 Producent U/Spillefilm
Stjernesøstre 1999 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.