enda

Sonntag Pictures ApS

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
7 years of Lukas Graham 2020 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Faldet 2020 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Erikos verdener 2020 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Amys vilje 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fantasi Fantasi 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bobbi Jene 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Big Time 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det store europæiske cigaretmysterium 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rehearsal Night 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vold - i kærlighedens navn 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et hjem i verden 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Storm starter i skole 2015 Produktionsselskab Dokumentarserie
Misfits 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drengelejren 2013 Produktionsselskab
Drengelejren 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mig Thai 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
NORDIC:DOX AWARD 2020 CPH:DOX 2020 Erikos verdener
Best Documentary Award 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Bedste dokumentarfotograf 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Bedste dokumentarklipper 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
IDFA Bedst middellængde dokumentarfilm 2015 Amsterdam, IDFA 2015 Et hjem i verden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.