enda

Sonntag Pictures ApS

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Amys vilje 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
Fantasi Fantasi 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
Bobbi Jene 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Big Time 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
The John Dalli Mystery 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Rehearsal Night 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Vold - i kærlighedens navn 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Et hjem i verden 2015 Production company DK/Dokumentarfilm
Storm starter i skole 2015 Production company Dokumentarserie
Misfits 2015 Production company DK/Dokumentarfilm
Drengelejren 2013 Production company
Drengelejren 2013 Production company DK/Dokumentarfilm
Mig Thai 2013 Production company DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best Documentary Award 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Bedste dokumentarfotograf 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Bedste dokumentarklipper 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
IDFA Bedst middellængde dokumentarfilm 2015 Amsterdam, IDFA 2015 hjem i verden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.