enda

Sony Pictures Animation

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Swan Princess: The Kingdom Of Music 2019 Produktionsselskab
Peter Kanin 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hotel Transylvania : Monsterferie 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Piggy Tales - Third Act 2017 Produktionsselskab
Svaneprinsessen 7: Kongelig forklædning 2017 Produktionsselskab
Emoji Filmen 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Smølferne - Den hemmelige landsby 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Piraterne! 3D 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arthurs julegaveræs 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Surf's up 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Surf's Up: Vild med Vand Produktionsselskab
Little Prince Season 1 vol 4 Produktionsselskab
Little Prince Season 1 vol 6 Produktionsselskab
Little Prince Season 1 vol 5 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.