enda

Sony Pictures Home Entertainment Nordic AB

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Ironman: Rise of Technovore 2013 Distributionsselskab
Den Lille Prins - Tidsplaneten 2012 Produktionsselskab, Distributionsselskab
Den Lille Prins - Ildfugleplaneten 2012 Produktionsselskab, Distributionsselskab
Here Comes The Boom 2012 Distributionsselskab
Smølferne - Et Juleeventyr 2012 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Robot & Frank 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sparkle 2012 Distributionsselskab
Steel Magnolias 2012 Distributionsselskab
Svaneprinsessens jul 2012 Distributionsselskab
Higher Ground 2011 Distributionsselskab
Arena 2011 Distributionsselskab
Jumping the Broom 2011 Distributionsselskab
Cross 2011 Distributionsselskab
The Hit List 2011 Distributionsselskab
Damsels In Distress 2011 Distributionsselskab
Swat:Fireflight 2011 Distributionsselskab
Jack & Jill 2011 Distributionsselskab
Neil Young Jorneys 2011 Distributionsselskab
Cirque Du Soleil 2011 Produktionsselskab, Distributionsselskab
Bucky Larson Born To Be A Star 2011 Distributionsselskab
Ben Hur Night 1 2010 Distributionsselskab
Rust 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cemetery Junction 2010 Distributionsselskab
30 Days of Night: Dark Days 2010 Distributionsselskab
The Bannen Way 2010 Distributionsselskab
Death at a Funeral 2010 Distributionsselskab
Operation:Endgame 2010 Distributionsselskab
Ben Hur - Night 2 2010 Distributionsselskab
The Virginity Hit 2010 Distributionsselskab
Sniper:Reloaded 2010 Distributionsselskab
Bloodworth 2010 Distributionsselskab
Country Strong 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Meet Monica Velour 2010 Distributionsselskab
Mardi Grass Spring Break 2010 Distributionsselskab
Defendor 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Damned United 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Year One 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Grace Card 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fired Up! 2009 Distributionsselskab
Playmobil: Hemmeligheden om piraternes ø 2009 Distributionsselskab
Ticking Clock 2009 Distributionsselskab
Against the Current 2009 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hellboy: Sword of Storms 2008 Distributionsselskab
Cj7 - Den magiske rumhund (Tbc) 2008 Distributionsselskab
Roxy Hunter and the Secret of the Shaman 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Matinee Idol 2007 Distributionsselskab
Dantes Inferno 2007 Distributionsselskab
Hellboy: Blood & Iron 2007 Distributionsselskab
American Crude 2007 Distributionsselskab
Shredderman Rules 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Roxy Hunter and the Mystery of the Moody Ghost Movie 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Tudors 2007 Distributionsselskab
Daddy Day Camp 2007 Distributionsselskab
This Christmas 2007 Distributionsselskab
Last Day of Summer 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Population 436 2006 Distributionsselskab
Alles helt 2006 Distributionsselskab
The Theory of Everything 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Talladega Night: The Ballad Of Ricky Bobby 2006 Distributionsselskab
Hard Corps 2006 Distributionsselskab
Glass House: The Good Mother 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Road House 2: Last Call 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tekkonkinkreet 2006 Distributionsselskab
The Woods 2006 Distributionsselskab
Melissa P. 2006 Distributionsselskab
Hollow Man 2 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Puff, Puff, Pass / Living High 2006 Distributionsselskab
Projekt Hades 2006 Distributionsselskab
Rv - Runaway Vacation 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hunt For Eagle One 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Hunt for Eagle One: Crash Point 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shadow Man 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gumball 3000 Rally: 6 dage i maj 2005 Distributionsselskab
Riding Alone For Thousands Of Miles 2005 Distributionsselskab
Ray Harryhausen: The Early Years 2005 Distributionsselskab
Art School 2005 Distributionsselskab
The Boondocks, The Complete First Season 2005 Distributionsselskab
G 2005 Distributionsselskab
The White Countess 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dragons World: A Fantasy Made Real 2005 Produktionsselskab
Devour 2005 Produktionsselskab
Spider Man 2.1 Domestic Extended Version 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alice I Eventyrland (Tbc) 1985 Distributionsselskab
Klokkeren fra Notre Dame 1982 Distributionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.