enda

Spor Media

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Drengen og fisken 2016 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Honningkagen løber hjemmefra 2016 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Ztriwer 2016 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Forårsfest 2016 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Krokodille 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Sonita 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Martha & Niki 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Patriot 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Danser for dig 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Kaninpigen 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Dronning Numse 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Ulv 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Moussa Diallo - manden og musikken 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Blæksprutte 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Stensuppe 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Muldvarpen og regnormen 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Flagermusen 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Planeten Willi 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Som hund og kat 2015 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Den kæmpestore gulerod 2014 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Den lille fugl og egernet 2014 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Disciplin 2014 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Habana 2014 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Drengen Su 2014 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Prik og Plet står på ørerne 2013 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Hr. Hublot 2013 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Prik og Plet leger med dej 2013 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Hvem er væk? 2012 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Den usynlige krig 2012 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Hvem bestemmer? 2012 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Hvem er sød? 2012 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Hvis mormor? 2012 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Hvem er vred? 2012 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Den lille fugl og bladet 2012 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Hvem bløder? 2012 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Flyveskræk 2012 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Hvem er død? 2010 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Sidste kapitel - om aldringens vilkår 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Taking Root 2008 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Døren til Ceuta 2008 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Det sorte hul 2008 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Havet græder 2007 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Forsvunden 2006 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Just like the movies 2006 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Drømmenes hotel 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En lille død 2005 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Johanna Yohanna 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
On-line med forfædrene 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hva?! 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Om lidt er det slut 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Isabel c/o Danmark 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Small change big business Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Hvem ejer bukserne? Distributionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.