enda

Spyglass Entertainment

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
27 bryllupper 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Love Guru 2008 Producent U/Spillefilm
Flash of Genius 2008 Producent
Underdog 2007 Producent U/Spillefilm
Elitepædagogen 2005 Producent U/Spillefilm
Mit liv som geisha 2005 Producent U/Spillefilm
Connie & Carla 2004 Producent U/Spillefilm
Bruce den almægtige 2003 Producent U/Spillefilm
Shanghai knights 2003 Producent U/Spillefilm
The Recruit 2003 Producent U/Spillefilm
Dragejægerne 2002 Producent U/Spillefilm
The Count Of Monte Cristo 2002 Producent
Rush Hour 2 2001 Producent U/Spillefilm
Shanghai Noon 2000 Producent U/Spillefilm
Imellem venner 2000 Producent U/Spillefilm
Instinct 1999 Producent U/Spillefilm
Den sjette sans 1999 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.