enda

Steen Herdel & Co.

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Erik Bruhn - jeg er den samme, bare mere 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Digter 2000 Produktionsselskab
Simon's film 1999 Produktionsselskab
Fremskridt 1999 Produktionsselskab
I Kina spiser de hunde 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fremskridt - et nyt årtusinde 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Simons film 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flanuer 3 Benajmins skygge 1998 Produktionsselskab
Flâneur III: Benjamins skygge 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den grimme dreng 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flâneur II - Dandy 1995 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
The freelancer 1995 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En plads i skolen 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lille dreng på Østerbro - en film om by og barndom 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Brændemærket 1991 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Himmelstorm Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.