enda

Steen Herdel Filmproduktion ApS

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Billy i Bangkok 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Himmelstorm 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den grimme dreng 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En by uden hukommelse 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kære Haiti 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Du er ikke alene 1978 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skytten 1977 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En fisker i Hanstholm 1977 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.