enda

Summit Entertainment

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hellboy 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
John Wick 3: Parabellum 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Robin Hood 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gods of Egypt 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Syv minutter over midnat 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Divergent 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Warm Bodies 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Now You See Me 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Red 2 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ender's Game 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Med livet som indsats 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The cold light of day 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Twilight saga: Breaking dawn - del 2 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Perks of Being a Wallflower 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The twilight saga: Breaking dawn, del 1 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Beaver 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
De tre musketerer 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Remember me 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Twilight Saga: Eclipse 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Letters to Juliet 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Red 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Runaways 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
New moon 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Push 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Never Back Down 2008 Produktionsselskab
The Alibi 2005 Produktionsselskab
Dot the I 2003 Produktionsselskab
Kill the Man 1999 Produktionsselskab
American Pie 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Loss of Sexual Innocence 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rub & stub og to rygende geværer 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Breakfast Of Champions Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.