enda

Super8

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Bokser 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mellem træerne 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hearts and Minds 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vildmand 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ude på landet 2012 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Smagen af livet 2012 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Ambulo 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pinds Café 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Beast 2009 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Så ligger man der 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
På en dag som i dag 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Henning 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.