enda

Svenska AB Nordisk Tonefilm

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Kronvidnet 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dobbelt forræderi 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Køresvenden 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livets under 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pige søger natkvarter 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den farlige Alder 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Salka Valka 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vingslag i natten 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hun dansede en sommernat 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Provinspigen 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
Menneskers rige 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jorden drager 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vestkystens Helte 1940 Produktionsselskab U/Spillefilm
Äventyr i pyjamas 1935 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.