enda

Svenska Ord

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Falsk som vand 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
P & B 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den enfoldige morder 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skrald 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Picassos eventyr 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Slip fangerne løs, det er forår! 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ægget er skørt! 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden, som holdt op med at ryge 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
I ho'det på en gammel dreng 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hul i broho'det 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Er svenskerne sådan 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.