enda

SVT1

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Hasses dagbog 1997 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Jerusalem 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
En fri mand 1996 Produktionsselskab Tv-serie
Love & Hate - European Stories 1995 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bamser og mennesker 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
1939 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min elskede - Amorosa 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.