enda

SWR

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Cave 2019 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Løve 2018 Koproducent DK/Kort fiktion
Pingvin 2018 Koproducent DK/Kort fiktion
Myre 2018 Koproducent DK/Kort fiktion
Dovendyr 2018 Koproducent U/Kort fiktion
Lygtefisk 2018 Koproducent U/Kort fiktion
Næsehornsdans 2015 Koproducent U/Kort fiktion
Blæksprutte 2015 Koproducent U/Kort fiktion
Krokodille 2015 Koproducent U/Kort fiktion
Tiger 2015 Koproducent U/Kort fiktion
Ulv 2015 Koproducent U/Kort fiktion
Zebra 2013 Koproducent DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2020 Leuven, Docville 2020 The Cave
Peoples Choice Award 2019 Toronto International Film Festival 2019 The Cave
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.