enda

Team Productions Aps

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
En feminin dreng 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Terrorist ved et tilfælde 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Usynlige piger 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drengene fra 3.G 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jagten på den eneste ene 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Store piger græder ikke 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lille voksen 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Let's be together 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Manden der ville redde Saddam 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Helena - Direktørens datter 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Jakob - Revisorens søn 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Klara - livvagtens datter 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Helt ærlig, mor og far! Jonas - logistikchefens søn 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Slobodan Milosevic - Præsident under anklage 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De smås krig 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mit USA 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.