enda

Teknisk Film Laboratorium

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hr. Paul 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Interrail 1986 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Højt på en gren 1985 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Godt begyndt - en film om skydning 1983 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Med Mette i kirke 1981 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvorfor blev du kriminel? 1971 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.