enda

Telefilm Canada

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Kindness of Strangers 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Cube 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manufacturing consent 1992 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Highway 61 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dames galantes 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Salut Victor! 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.