enda

Tornasol Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The Last Circus 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Øjnenes hemmelighed 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Metoden 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min ven Machuca 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Navigators 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ventelisten 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Carla's Song 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.