enda

TriStar Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Miracles from Heaven 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Call 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elysium 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Evil Dead 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
One Direction: This is Us 2013 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Jumping the Broom 2011 Produktionsselskab
Passengers 2008 Produktionsselskab
Boa vs. Python 2004 Produktionsselskab
Ride Or Die 2003 Produktionsselskab
The Medallion 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Big Girls Don't Cry 2002 Produktionsselskab
Blood Crime 2002 Produktionsselskab
Victor Vogel - Commercial Man 2001 Produktionsselskab
The Shipping News 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Breed 2001 Produktionsselskab
Little Secrets 2001 Produktionsselskab
Sole Survivor 2000 Produktionsselskab
Grateful Dawg 2000 Produktionsselskab
Buster & Chaunceys glade jul 1999 Produktionsselskab
Deep End of the Ocean 1999 Produktionsselskab
Madeline 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dancer, Texas 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Zorro - den maskerede hævner 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
The big hit 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fallen 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Godzilla 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
U turn 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det bli'r ikke bedre 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Starship troopers 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min bedste vens bryllup 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mary Reilly 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
The fan 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jerry Maguire 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Høj skoleføring 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Desperado 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jumanji 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
To Die For 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Johnny Mnemonic - kureren 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
First knight - Ridderne om det runde bord 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødbringende kontakt 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
De hurtige og de døde 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
The swan princess 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livvagt for Tess 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mary Shelley's Frankenstein 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Legendernes tid 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsesse Caraboo 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Philadelphia 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Søvnløs i Seattle 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manhattan mord mysteriet 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det er os der snakker nu! 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mænd og koner 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vild Med Dig - 1 1992 Produktionsselskab
Vild Med Dig - 2 1992 Produktionsselskab
Vild Med Dig - 3 1992 Produktionsselskab
Vild Med Dig - 4 1992 Produktionsselskab
Vild Med Dig - 5 1992 Produktionsselskab
Vild Med Dig - 6 1992 Produktionsselskab
Vild Med Dig - 7 1992 Produktionsselskab
Toy soldiers 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fisher King 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jackpot til desert 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Løst krudt 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det er os der snakker 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
I Love You To Death 1990 Produktionsselskab
Ærens mark 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ka' du høre hvad jeg ser? 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blindt raseri 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det er mig der snakker 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tap Dancing 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nr. 5 lever stadig 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
En hot date 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nadine - en skudsikker affære 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bag krigen 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nu er det nok! 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under mistanke 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Maybe Baby 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Silent voice 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Uden hæmninger 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Peggy Sue blev gift 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Operation Harry 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nattens kryb 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Intet tilfælles 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dig og mig 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
8 millioner måder at dø på 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
The last dragon 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alamo Bay 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Geni-skolen 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
En plads i mit hjerte 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Døden løber løbsk 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Birdy 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den bedste 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mupperne indtager New York 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.